Carlos Tevez - fotbollens fula juvel

image21image22

Okej, först ska sägas att jag verkligen älskar Carlos Tevez som fotbollsspelare. Han har fantastisk teknik, snabbhet och spelförståelse. Inte en det faktum att han spelar i Manchester United kan förstöra min kärlek för Carlitos.

Men:

Han har förmodligen världens fulaste utseende - alla kategorier. Det går verkligen inte att hitta något vackert i detta ärrade ansikte (som iof ger honom en cool sliten streetfighter-look) Hans slående likhet med Ugly Betty gör inte saken bättre. Som om det inte räckte med sneda tänder och ett allmänt apliknande utseende. På senare tid har han även gjort ett halvdassigt försök till hårband á la Beckham vilket inte är till lille Carlos fördel. Hårbandet var som störst när Beckham var som störst, d v s runt 2002 -2003.
Carlos Tevez är rena drömmen att såga när det gäller utseende. Alla hans attribut slår så fel och jag tycker synd om den lille argentinaren. Inte hans fel att nån pissade i hans genpöl. Dessutom bildar han ett fruktat anfallspar med Wayne Rooney - de två träsktrollen är förmodligen världens fulaste anfallspar.

// Kakan

Kommentarer
Postat av: M.a.m.m.a.J.e.s.s.i.c.a

Usch vilka äckliga bilder :S

2008-04-12 @ 12:52:24
URL: http://jyees89.blogg.se
Postat av: Patricia

Hejsan!
Jag har en ny design på min blogg. Skulle vara trevligt om du ville titta in och skriva en kommentar om vad du tycker om den! :)

Ha en fin lördag!

2008-04-12 @ 13:05:28
URL: http://PROMENADE.blogg.se
Postat av: Könsordsspecialisten

Téves..

ett riktigt fittnylle om jag får använda mina ord, men spelar som ett rakat könsorgan utan förhud!

Jesus och Kakan glänser som hundballen i månsken!

/Blonda i 2B :)

2008-05-22 @ 01:05:26
URL: http://www.klassrummetbredvid/skolan.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0