Varför jag hatar Tyskland

Världskrig i all ära. Men det är fotbollen som fått mig att hata Tyskland!
Fula, tråkiga, horribla, groteska, vedervärdiga och avskyvärda är ord som beskriver de tyska fotbollsspelarna.
Jag har tidigare skrivit om det tyska damlaget. Eller vad man nu ska kalla dem.
Bayern München har vi röstat fram till världens fulaste fotbollslag. Det finns inte mycket som talar för denna bratwurst-stinkande nation. Deras liga är i jämförelse med övriga Europas en pinne i röven. En blek och rak pinne, helt utan finess och stil. Som sakta förs in i ändtarmen, plågsamt och strukturerat.
Fyfan för detta jävla land. Kan vi inte bara bomba hela skiten?

image35image36

Ska vi gå in på en mer inviduell nivå, kan jag inte annat än börja med Bastian Schweinsteiger. Eller svinet som jag brukar kalla honom. För han ser ut som ett. Svin alltså.
Helt utan karisma springer han omkring på planen och "spelar fotboll". En tysk spelstil där bollen ständigt rullar mellan backlinje och försvar. I en strikt och disiplinerad takt. Helt utan några som helst inslag av teknik. Den enda tekniken som finns att tala om är väl typ hur dom jävlarna kastar inkast. Mer tekniskt än så blir det sällan.

Det här är bara några av anledningarna till mitt hat. Vill ni ha flera, mejla mig!

/ Jesus  

Bayern München är världens fulaste fotbollslag

image34

Som bevis för den ovanstående tesen räcker det med att titta på den här oerhört fula bilden på de oerhört fula Lukas Podolski och Bastian Schweintsteiger.
Var ska man börja? Båda två är ju riktigt fula till att börja med. Dessutom har de otroligt fula frisyrer på den här bilden. Titta bara på Schweinsteigers Kicki Danielsson-inspirerade frippa!
Att de båda spelar i Bayern München gör inte saken bättre.
Ni kanske har märkt att vi kört ett litet Bayern-tema här på senare tid. Det har inte varit medvetet, utan bara ett resultat av de allra fulaste huserar just i Bayern München för tillfället. Nu har vi avverkat sex lirare på kort tid och ändå har vi bara skrapat toppen av isberget i det Bayern som igår i praktiken säkrade ligatiteln.

Låt oss hoppas att vi slipper se dessa två apliknande herrar i EM i sommar, för det är inget man mår bra av.

Ensam i universum?

Som ni alla vet är vårat hatobjekt Zeljko Kalac. Det finns inga ord som beskriver den "människans" fulhet.
Det verkar dock som att det finns "människor" som på fullaste allvar tycker om denna best.
Vilket jag själv har väldigt svårt att förstå, men smaken är som baken. Hursomhelst har jag funnit en bild som bevisar att det finns varelser som tycker om Kalac. Kanske lite väl mycket dessutom.

image33

Ja... Vad ska man säga?
Tur att någon har hittat kärleken. Lite oväntat kanske, ungefär som kärlek mellan en fyllekåt Margareta Winberg och Leif G.W Persson på speed. Svårt att tänka sig, men ett ganska bra par.

/ Jesus

Daniel Van Buyten - Den belgiska buffeln

image31image32

Det är sedan länge känt att Belgien inte är någon stormakt i fotboll. Egentligen är hela landets existens ifrågasättbar med tanke på att det enda dom är kända för är Tintin, djurmisshandel och pedofiler. Landets fotboll framstår som ännu mer vag då man tänker på att denne herre ovanför är deras bäste fotbollsspelare.

Daniel Van Buyten är riktigt ful. Det ska sägas och ingen människa med normal intelligensnivå bör säga emot.
Titta bara på hans ansikte. En krokig näsa mellan två sjelande och asymmetriska ögon. Lägg då till den det dumknullade ansiktsuttrycket, det horribla leendet och den vedervärdiga frisyren. Tittar man på hans kroppsform så är det nästan ett djur vi pratar om här.
Van Buyten lirar i Bayern München (världens fulaste lag sett till attraktiviteten på spelarmaterialet?) och springer där över motståndare med sin enorma kroppshydda till höger och vänster. Hans största ögonblick var när han gjorde två mål mot Milan i en CL-kvartsfinal för något år sedan, och efter som målen lyste hans ansikte upp i det bestialiska och horribla leende som gjort att jag hatar honom och Bayern München. Nog för att jag har riktigt svårt för Milan också men enbart tack vare att de inte hade Van Buyten i laget gjorde att mina sympatier då tillföll dom.

Dessutom kör han på det fasanfulla diadem som var så inne 2004 och som verkar ha vuxit fast på Van Buytens skalle sedan dess. Otroligt att så många lirare inte kan inse hur opassande en sådan frisyr är för deras huvud.
Daniel Van Buyten kommer tyvärr fortsätta sprida skräck i hela fotbollstyskland, inte med sina patetiskt dåliga fotbollskunskaper utan med sitt katastrofalt äckliga utseende.

// Kakan

Tidernas roligaste bild?

image30

Egentligen borde inte den här bilden ligga på den här bloggen. Den förtjänar tamefan en egen blogg. Den är ju så otroligt rolig att man inte kan sluta skratta åt den.

En snabb brief om vad bilden egentligen handlar om:
De tre Bayern München-spelarna Miroslav Klose, Luca Toni och Franck Ribery står i läderbyxor och alldeles för stora ölglas.

Till vänster står Miroslav Klose; mannen som är känd för att kunna nicka och även innehavet utav en riktigt dassig frisyr. Att han är tysk och är ful gör väl inte saken bättre. Klose lever upp vart fjärde år då det är VM och passar då på att smälla in fem baljor för att sedan återvända till den pissiga medelmåttighet som passar honom så mycket bättre. Visst, han lirar i Bayern, men dom är fortfarande ett riktigt osympatiskt lag som styrs med järnhand utav Franz "alla lag utom Bayern München borde förbjudas och jag mutar domare för att vi och Tyskland ska vinna" Beckenbauer.  Som tur var verkade Franz checkar ha saknat täckning förra säsongen och laget bara lyckades ta sig till en fjärdeplats i ligan. Detta har de firat med att köpa in alla dessa lirare för diverse miljarder. Dåliga förlorare är vad ni är Bayern.

I mitten står den italienska baben Luca Toni. Som egentligen är för bra och för snygg för att vara med på denna bild. Men han ger ändå bilden en ny dimension på något sätt.

Till höger har vi scarface, Franck Ribery. Killen är en otroligt skön lirare som fick halva fejan uppskavd i en bilkrasch i unga år. Min fråga är därför: Varför inte lira i ett lite mer värdigt gäng än Bayern München, Franck? Du förtjänar en bättre klubb och resten av klubbarna i Europa (förutom Man U, Milan, Juve och Valencia) förtjänar dina tjänster. Kom till Spaniens östkust och börja lira i Villarreal vetja! Där kan man äta god paella och skratta åt Valencias patetiska uppenbarelse.

De tre Bayern-lirarna verkar fira oktoberfest och ser ut att ha riktigt trevligt. Jag vill dock inte tänka tanken på en berusad Klose. Skulle kännas ungefär lika välkommet hem till mitt hus som en välsignelse utav Helge Fossmo.

Och nej, jag har inte slutat skratta åt bilden än.

// Kakan

Oleguer - träbenet med det fula utseendet

image28image29

Denna Oleguer Presas spelar sin klubbfotboll i Barcelona. Att han får göra det är ett mysterium. Han är både för ful och alldeles för värdelös för att få spela i ett lag står för så mycket fint som Barcelona gör. Med sköna backar som Zambrotta, Puyol, Milito, Abidal osv så borde inte denne kamel-liknande spanjor få finnas med i Barcelonas trupp.

Nämnvärda insatser:

Blev ägd gång på gång utav Fredrik Ljungberg i CL-finalen 06, byttes sedan ut mot Belletti som dessutom gjorde det avgörande målet. Slutsats: Oleguer borde aldrig ha spelat finalen.

Diverse missade bollmottagningar.

Var riktigt usel mot Villarreal i höstas, något jag är glad för.

Blev ägd av Cazorla gång på gång i matchen ovan.

Var riktigt usel förra säsongen.

Ser dum och trög ut.

Blev förmodligen ägd av nån annan lite då och då.

Är allmänt usel.


Kom igen Barca. Skärp er och skaffa en bättre back. Att se Messi och Oleguer lira på samma kant gör ont samtidigt som det är underhållande att se hur en av dom har teknik medan den andra knappt kan bolla till tre med en badboll.

// Kakan

PS. Ikväll hejas det på Barcelona. Hoppas inte att Oleguer startar. Tänk er honom mot C Ronaldo. Fy Fan. DS.

Vilken helvetes match!

image27

Granero var lysande igår!

Alla som inte såg den spanska cupfinalen igår missade en utav fotbollseuropas allra bästa matcher denna säsong. Valencia mötte Getafe på Calderon stadion i Madrid med en fantastisk inramning och 50.000 galna spanjorer på läktaren. Många hade sina sympatier för Getafe efter klubbens grymma uttåg ur UEFA-cupen mot Bayen München (förlust pga bortamål). Efter som att jag har mina sympatier för Villarreal så är mina sympatier för Valencia lika stora som mina sympatier för Kalac, dvs att jag hatar dom. Därför satt jag också och hejade på Getafe.
Valencia ledde med 2-0 efter 11 minuter då den gamle Geta-liraren Alexis nickat in tvåan på sitt gamla lag. Men Getafe visade upp sin fantastiska moral och började pressa på, och fick till slut straff. En straff som Granero här ovanför satte säkert. Sedan fortsatte Getafe att pressa på men utan resultat. Närmast var Granero igen med en riktig kanon i ribban. Granero som vi tidigare skrivit om här på FulaFotbollsspelare angående hans slående likhet med Jesus var fantastisk igår och fick mig att bli troende igen. Igår var han världens bäste fotbollspelare. Dessutom är han utlånad från Real Madrid, otroligt vilka talanger de får fram (Mata i Valencia och de la Red i Getafe var två andra från Reals ungdomsakademi som medverkade igår).
Tyvärr gjorde Morientes mål i slutminuterna då Getafe pressade på och Valencia räddade sin patetiska säsong genom att ta hem en något oförtjänt titel.

Men matchen kommer jag sent att glömma!

// Kakan

GAIS

GAIS är ett roligt gäng. Kanske mest kända för sina smått underliga försjäljningar av spelare.
Efter att ha läst i några forum kan jag dessutom konstatera att GAIS supportarna är rätt korkade.
Många tror på fullaste allvar att de kommer vinna guld i år. Vi får väl se om deras "realistiska" tips slår in.

Av allsvenskans alla brödgäng är inte GIAS mitt absoluta hatobjekt. Men inte fan gillar jag dom heller.
Ledningen är i en klass för sig. Laget är enligt mig det kanske sämsta i allsvenskan.
Laget har dock fått ett verb uppkallat efter sig, att "gaisa". "Gaisa" gör man på en fotbollsplan då man lyckas på ett jävlig klantigt sätt ramla in med bollen i mål. För 90% av deras mål görs på detta sätt (Statistik hämtat från www.minegenfantasi.se).

Alla har ni väl sett Ronaldinho i Joga Bonito. Där världsstjärnor som Zlatan och Henry trixar med läderkulan.
Detta försökte GIAS sig på. Reultatet får ni se själva.
http://www.gaisbonito.com/

Bevis på att klubben GAIS är en klubb med humor: http://www.gais.se/Fotboll/gais.nsf/0/DFB2216694EEC2FCC125741C003AE284
"Stil, klass och tradition" är slogan till ett av allsvenskans tråkigaste lag...
Utmärkelsen för bästa spelare heter: Årets makrill (vilket jag måste ge som cred för).


image26

Kapten Lundgren med sin favorit till huvudbonad. Skadan i pannan är troligtvis efter ett klassiskt GAIS mål då han krockade med stolpen.
Även utsedd till "Årets makrill 2005"



/ Jesus



Jämställdhet - viktigt även i fotbollens värld

Det vore taskigt av mig och min kära kollega Kakan att bara hacka på män här i vår nya blogg. Kvinnorna måste även dom lyftas fram!
Den första kvinnan som dyker upp när jag tänker på kvinnliga fotbollsspelare är Birgit Prinz. Den fantastiskt duktige tysken som blivigt utsedd till den bäste kvinnliga spelare -03 och -04! Imponerande måste man säga!
Jag ska erkänna att jag har ett intresse av damfotboll som kan liknas vid Kakans intresse av curling. Det vill säga näst intill inget alls.
Men i dagens genus-galna tid måsta jag lyfta fram kvinnorna i sporten. Och vem kan då bättre lyftas fram än Birgit? Ankaret i det tyska landslaget och två gånger utnämnd till världens bästa spelare!

Men faktumet att hon ser ut som en kille är svårt att komma ifrån. Hennes kroppsform ser ut som en vältränad manskropp, bredaxlad och utan intention till byst.
Jag har överlag mycket svårt för tyska spelare, kvinnliga som manliga. Men vissa tar det till en ny nivå! Birgit är en av dessa. Bastian schweinsteiger är en av många andra. Honom kommer vi snart att komma tillbaka till. Usch...


image23image25

Frisyren på den första bilden kan även den vara värd ett eget inlägg, men vi får komma tillbaka till det senare!

Har ni tipps på fotbollspelare ni avskyr för spelstil eller utseende, lämna en kommentar!
/ Jesus

Carlos Tevez - fotbollens fula juvel

image21image22

Okej, först ska sägas att jag verkligen älskar Carlos Tevez som fotbollsspelare. Han har fantastisk teknik, snabbhet och spelförståelse. Inte en det faktum att han spelar i Manchester United kan förstöra min kärlek för Carlitos.

Men:

Han har förmodligen världens fulaste utseende - alla kategorier. Det går verkligen inte att hitta något vackert i detta ärrade ansikte (som iof ger honom en cool sliten streetfighter-look) Hans slående likhet med Ugly Betty gör inte saken bättre. Som om det inte räckte med sneda tänder och ett allmänt apliknande utseende. På senare tid har han även gjort ett halvdassigt försök till hårband á la Beckham vilket inte är till lille Carlos fördel. Hårbandet var som störst när Beckham var som störst, d v s runt 2002 -2003.
Carlos Tevez är rena drömmen att såga när det gäller utseende. Alla hans attribut slår så fel och jag tycker synd om den lille argentinaren. Inte hans fel att nån pissade i hans genpöl. Dessutom bildar han ett fruktat anfallspar med Wayne Rooney - de två träsktrollen är förmodligen världens fulaste anfallspar.

// Kakan

Den hästliknande israelen - Yossi Benayoun

image19image20

Denne West Ham-flyktande israel flyttade till Liverpool i somras. Liverpool har en fin tradition när det gäller att ha fula spelare i sin trupp. Ian Rush och Robbie Fowler är tidigare exempel och idag är det Peter Crouch och Steve Finnan som fyller kvoten tillsammans med denna hästliknande herre. Yossi har egentligen det mesta som krävs för att vara ful fotbollsspelare på hög nivå. Hans BMI kanske ligger på 17,3 och han rör ungefär som en väderkvarn på fotbollsplanen, vilket min kollega Jesus just imiterade oerhört fint.

När man ser Yossi får man verkligen lust att bojkotta Israel. Vi kan dock inte klaga på Yossi som vi kan klaga på Kalac, denne herre kan ju faktiskt lira fotboll. Sättet han gör det på kanske inte alltid är så njutbart.

En intressant observation: Benayoun får, likt en häst ofta HOPPA in in matcher! Ragadish!

// Kakan och Jesus i en symbios tillsammans.

Juan Pablo Sorín - Mannen som gett ovårdat hår och unibrow ett ansikte!

image17

Denne otroligt fule vänsterkantslöpare är en riktig hjälte för mig. Under ett par år lirade han i mitt favvo-lag Villarreal och var där en av de stora hjältarna. Men eftersom att Sorín får flyktbeteende efter mer än två år på samma ställe så tog han sitt pick och pack och flyttade till Hamburg efter VM 06.
Egentligen är hans fulhet inte lika betänklig som t ex Kalac's, men denne man är inte vacker. Hans hårsvall kan ses som fint och charmigt men egentligen funderar man bara hur många flatlöss som bor därinne. Sedan att hans ögonbryn är såpass ovårdade att de borde ge Ebba von Sydow skrämselhicka är väl ingenting som talar för den gode Juan. Lägger man till den bistra looken i hans ansikte så har vi här en rätt ovacker herre.

Dock så är den här snubben en av de skönaste lirarna som världen skådat med sitt hårda närkampsspel, outtröttliga löpningar, teknik och bra huvudspel (trots att han bara är typ 1.75 lång). Vilket gör att det inte blir lika kul att hacka på hans utseende som det blir med spelare man hatar, typ Kalac.

// Kakan

Dagens Kalac 10/4 - 08!

Vår ärkefiende är fortfarande vid liv. Tragiskt. Hursomhelst har vi letat fram en video från VM 2006 där Kalac gör en härlig tabbe. Ibland spelar den långe groteske målvakten precis som han ser ut, jävligt dåligt...
Videon fångade dock inte alla, enligt mig fantastiska saker han gjorde under den här matchen. I slutminuterna gjorde han ett härligt utkast till en kroat. En hel nation var skräckslaget p.g.a Kalac målvaktsspel.

spola fram tid 01:16 på videon och njut av dåren.


http://youtube.com/watch?v=OnZ8RiTHn1Y

image16
- Den fula djävulen. Onskan personifierad, Lucifers ofödde son!

/ Jesus

Jesus! Hjälp mig i detta mörker!

Som ni kanske har märkt är Kakan forfarande bedrövad över det han kallar för fotbollens död då Arsenal och Fener blev utslagna igår och då Roma förmodligen blir detsamma ikväll utav antikrist themselves, Man United.
Därför har jag börjat fundera på att bli religiös och be till Jesus. Och då tänker jag inte på min kollega, utan på herren vi ser under oss.

image14image15

Visst är Esteban Granero ofantligt likt Jesus? Han är så lik att religiösa fanatiker börjat vallfärda till Getafes fotbollsarena för att få en pratstund med han de kallar för Jesus reinkarnation.
Egentligen är denna 20-årige babe alldeles för snygg för att få vara med på FulaFotbollsspelare, men jag och min kollega har funderat på att dra igång en serie snyggingar så att vi även får hylla folks utseende, även om det inte är i närheten av lika roligt som det är att hacka på någon.

Tills dess ber jag till Granero att Barcelona vinner Champions League.

Bojkotta resten av CL!

Vill bara haka på min kollega Jesus resonemang om Champions League.
Det var en fantastsik match som hade allt, utom att Arsenal fick gå vidare. Att Liverpools taktiska skicklighet fick slå ut Arsenals spelglädje visar återigen att CL är platsen där de största fotbollsmorden begås. Att dessutom Fröjdfelt dömmer straff när Toure knappt snuddar Babel är patetiskt, och att Walcotts superlöpning inte får avgöra känns så fel.
Samtidigt slår Chelsea ut Fenerbahce. Två tråkiga och osympatiska gäng vidare till nästa omgång alltså. Sedan är Man U i stort sett klara ifall inte Roma gör något över det vanliga, vilket betyder att det mest osympatiska gänget av alla är vidare också. Vi kan återkomma till mitt hat mot United senare. I den sista kvartsfinalen har Barca greppet och bör slå ut Schalke., vilket betyder att vi har ett gäng som man faktiskt får tycka om utan att jag skickar en torped efter er kvar i turneringen. Men Barcelona har inte varit bra i år, låt oss hoppas att de blir bra lagom till spurten av CL.

Låt oss nu för fotbollens skull hoppas att Barca får ta hem hela skiten! Personligen överväger jag en bojkott för resten av turneringen. Kanske jag ser finalen om det blir Barca - Chelsea. Tycker att ni bör göra detsamma. Det lär ändå inte bli underhållning när Pool, Chelsea eller United är med.

Nu ska jag gå och begrava min fotboll som en symbolisk gest. Gonatt!

//Kakan

Vilken jävla match!

Alla som missade kvällens match mellan Liverpool-Arsenal kommer att ångra sig i resten av sina liv. Matchen hade allt. Sedan 1990 kan jag inte minnas att jag sett en match av samma karaktär och spänning. Straffläggningar och förlängning i all ära, men det här var helt sjukt. Liverpool ska ha cred, men jag är svag för Arsenal så ett visst hat känner jag.
Men det går inte annat än att glädjas till en tillställning som denna... 
Såhär tätt inpå avblåsning befinner jag mig i ett sinnestillstånd som gör det omöjligt att skriva mer, jag får helt enkelt återkomma när kicken har lagt sig.

image13

Walcotts löpning, fysatan.


/ En hög jesus

Dagens Kalac - 8/4 -08

image12

Ville bara påminna er om vårt starka missnöje mot målvakten Zeljko Kalac (ja, ordet missnöje kan tolkas som hat). Kalac ser vi som roten till det mesta ont som sker i världen och är min och Jesus största fiende.
Titta på honom. Har ni någonsin sett en sådan skräckinjagande varelse på en fotbollsplan? Han är typ 2.02 lång och lika bred som en lastbil. Men det som gör hans uppenbarelse än mer skräckinjagande är hans frisyr. Den sätter verkligen pricken på hans ondska. Att han dessutom spelar i Milan - ett av världens mest osympatiska lag - gör inte saken bättre.

Vi kommer i framtiden att återkomma med nyheter om Kalac, och kanske till och med ska sätta ihop en liten biografi för att försöka komma till botten om varifrån all denna ondska kan härstamma ifrån.

//Kakan

Daniel Cata Diaz - Bättre med kniv än med en fotboll?

image10image11

Att denne man är fotbollsspelare är ett smärre mirakel. För visst skulle han passa bättre som streetgangster i Buenos Aires förorter? Cata Diaz är nästan en karikatyr över hur en ganster sudamericano ska se ut. Därför lanserar jag nu min teori om varför han är fotbollsspelare och inte street-thug:
Skulle han gå omkring på gatorna - unleashed - skulle alla andra gangsters bli livrädda och hela den organiserade brottsligheten i Sydamerika skulle tvingas läggas ner. Och det är väl ingen som vill. Därför var den argentinska staten nogrann med att ge lille Cata en fotboll som leksak istället för en butterfly-kniv. Konspirationen är välplanerad och går hela vägen upp till presidentiell nivå.
Projektet visade sig bli lyckat, nuförtiden skrämmer Cata Diaz livet ur folk i sitt klubblag Getafe och är landslagsspelare för Argentina.

Dessutom är han läskigt lik Lincoln Burrows i Prison Break, vilket motiverar hans plats här på FulaFotbollsspelare än mer.

// Kakan

Colombianen som förgyller mitt liv!

Jag vill inte att det ska bli dyster stämning. Då gör man bäst i att plocka fram den Colombianska anfallaren Carlos Valderrama. Det brukar jag alltid göra när jag känner mig lite nere. Hade en lurvig karriär vilket kan ha sitt ursprung i håret. Det finns inte mycket mer att göra än att buga sig för denna legend. Hur i helvete han lyckades se långbollar flyga bakom sig kommer för mig alltid att vara en olöslig gåta. Dock gjorde han inte så fantastiskt mycket mål under sin karriär. Vilket kan vara en del av förklaringen. Kanske var det samma kraft som drev Kicki Danielsson och Doktor Alban att gjöra en singel vid namn Papaya Coconut.
(om ni inte sett detta mirakel, gör det! http://www.youtube.com/watch?v=rDAY8BwlYYM )

Så luta er tillbaka och njut av de vackra lockarna som likt inget annat vidrör mitt annars hatfyllda hjärta!
Barnet som har följt honom in på planen gör det hela, om det nu går, ännu mer njutbart.


image9
Livet blir inte bättre än så här, inse fakta!



/ Jesus. Din vän i mörkret.

Frisyr, frippa, hår... eller är det en gås han har på skallen!?

Det går att förkobra sig ordentligt i människans hårbecklädda huvud.
Vissa har inte ens hår.
Men många har det, och väljer att ha det på ett sätt som ibland kan vara svårt att förklara.


Ronaldo (ja, den småfeta klanten) har haft många frisyrer. Den på bilden nedan kan vara den mest svårförklarliga. En slags halvmåne framtill i pannan som inte bara får honom att se dum ut. Han framstår dessutom korkad. Enbart genom att ha övervägt den outgrundliga frisyren tyder på en bristande intellegens.

Vi hoppar snabbt vidare till en spelare som jag själv har en skräckblandad förtjuselse till. Vi talar självklart om Djurgårdsbacken Jan Tauer. Ett svallande hår som han gärna sätter upp med ett smalt pannband. Luggen väcker dock en del frågor. En bild säger mer än tusen ord sägs det och jag måste hålla med. Ta en titt själva. Vad som kanske bör tillägas är att fitt-skägget han valt inför just denna fotosession gör det hela om möjligt mer absurt.

Den sista spelaren med mystisk frisyr på min lista är Rio Mavuba. Med vad min kollega Kakan kallar "ett släktträd på skallen" utgör han en speciell avgrening i fotbollens frisyrvärld. Han vågar göra något annorlunda, vilket man måste ge honom cred för. Men i ärlighetens namn ser det förjävligt ut.

Slutgiltiga lista följer:

1. Ronaldo
2. Jan Tauer
3. Rio Mavuba


image5image6image8


Över och ut /Jesus

Robin Van Persie - kan man se mer korkad ut?

image3image4

Visst, Robin van Persie är en gudabenådad fotbollsspelare och en av engelska ligans bästa när han är i form. Men det går fortfarande inte att komma ifrån att han ser så evinnerligt korkad ut. Helt klart etta på listan över fotbollsspelaren med dummast utseende. Den enda som egentligen kan hota honom är hans landsman Ruud van Nistelrooy. Holland är ett fint land men de får banne mig sluta upp med att producera fotbollsspelare med korkat utseende.

Kakans lista på de tre lirarna med dummast utseende:

1. Robin van Persie
2. Ruud van Nistelrooy
3. John O'Shea

Notera att två av dem har anknytning till Manchester United, vilket betyder att det med stor sannolikhet finns ett samband mellan Man U och idioter.

// Kakan

Sergio - den rödhårige spanjoren

Bland de allra mest roliga med fula fotbollsspelare är de som inte ser ut som det förväntas. Är man stjärna ska man vara snygg osv. Här har vi ett exempel på hur roligt det är när något ser fel ut.
image2 

Mannen på bilden heter Sergio och spelar till vardags i Zaragoza. Han är född 1977 och lirar mittback. Men vafan, vem bryr sig om detnär man tänka på det faktum att han är en rödhårig spanjor!? Hur många sådana kan det finnas på detta runda klot? Att Sergio dessutom är jävligt kass gör inte det hela tråkigare. Killen är kanske långsammast på planeten och är en sådan man vill ha i sitt motståndarlag.

Kombinationen av hans fulhet, hårfärg och att han är rätt kass ger honom en självklar plats här på FulaFotbollsspelare!

// Kakan

Välkommna till fotbollens fantastiska och förunderliga värld!

Sedan 300-talet i Kina (det man tror är fotbollens ursprung) har människor världen över skrattat, gråtit och slagits om den cirkelformade läderkulan. Fotboll är en fantastisk sport som för människor samman och framkallar mängder av känslor. Många hävdar att fotboll har kommit att bli en religion, främst i Sydamerika, Afrika och Europa. Magnus Engstrand har skrivigt en väldigt intressant bok om detta, som har det passande namnet Fotboll och religion.

I denna blogg kommer jag "Jesus" och min kollega som numera går under namnet "kakan" att diskutera, analysera, förkasta, hylla och uppmärksamma fotboll.
Den röda tråden i bloggen kommer att handla om fula fotbollspelare, groteska, dåliga och framförallt Milans målvakt Zeljko Kalac som vi härmed utnämner till en av de mest fruktansvärda spelare i världen.

Välkommna kära vänner! Nu börjar äventyret...

Kalac har kidnappat ett stackars barn! Vår Fiende Zeljko Kalac har kidnappat ett stackars barn. Stackars liten.

RSS 2.0