Juan Pablo Sorín - Mannen som gett ovårdat hår och unibrow ett ansikte!

image17

Denne otroligt fule vänsterkantslöpare är en riktig hjälte för mig. Under ett par år lirade han i mitt favvo-lag Villarreal och var där en av de stora hjältarna. Men eftersom att Sorín får flyktbeteende efter mer än två år på samma ställe så tog han sitt pick och pack och flyttade till Hamburg efter VM 06.
Egentligen är hans fulhet inte lika betänklig som t ex Kalac's, men denne man är inte vacker. Hans hårsvall kan ses som fint och charmigt men egentligen funderar man bara hur många flatlöss som bor därinne. Sedan att hans ögonbryn är såpass ovårdade att de borde ge Ebba von Sydow skrämselhicka är väl ingenting som talar för den gode Juan. Lägger man till den bistra looken i hans ansikte så har vi här en rätt ovacker herre.

Dock så är den här snubben en av de skönaste lirarna som världen skådat med sitt hårda närkampsspel, outtröttliga löpningar, teknik och bra huvudspel (trots att han bara är typ 1.75 lång). Vilket gör att det inte blir lika kul att hacka på hans utseende som det blir med spelare man hatar, typ Kalac.

// Kakan

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0