Daniel Van Buyten - Den belgiska buffeln

image31image32

Det är sedan länge känt att Belgien inte är någon stormakt i fotboll. Egentligen är hela landets existens ifrågasättbar med tanke på att det enda dom är kända för är Tintin, djurmisshandel och pedofiler. Landets fotboll framstår som ännu mer vag då man tänker på att denne herre ovanför är deras bäste fotbollsspelare.

Daniel Van Buyten är riktigt ful. Det ska sägas och ingen människa med normal intelligensnivå bör säga emot.
Titta bara på hans ansikte. En krokig näsa mellan två sjelande och asymmetriska ögon. Lägg då till den det dumknullade ansiktsuttrycket, det horribla leendet och den vedervärdiga frisyren. Tittar man på hans kroppsform så är det nästan ett djur vi pratar om här.
Van Buyten lirar i Bayern München (världens fulaste lag sett till attraktiviteten på spelarmaterialet?) och springer där över motståndare med sin enorma kroppshydda till höger och vänster. Hans största ögonblick var när han gjorde två mål mot Milan i en CL-kvartsfinal för något år sedan, och efter som målen lyste hans ansikte upp i det bestialiska och horribla leende som gjort att jag hatar honom och Bayern München. Nog för att jag har riktigt svårt för Milan också men enbart tack vare att de inte hade Van Buyten i laget gjorde att mina sympatier då tillföll dom.

Dessutom kör han på det fasanfulla diadem som var så inne 2004 och som verkar ha vuxit fast på Van Buytens skalle sedan dess. Otroligt att så många lirare inte kan inse hur opassande en sådan frisyr är för deras huvud.
Daniel Van Buyten kommer tyvärr fortsätta sprida skräck i hela fotbollstyskland, inte med sina patetiskt dåliga fotbollskunskaper utan med sitt katastrofalt äckliga utseende.

// Kakan

Kommentarer
Postat av: wi..någon

hey...HEY! nog för att ni får sitta här och skriva gojja om spelare med mindre fördelaktigt utseende, men när ni börjar attackera belgiens existens så frågar man ju vilka det är som står bakom denna blogg. ni verkar inte ha någon världsuppfattning alls och den här "Kakan" är nog den äckligaste jag luktat på. inte nog med att han lämnar spår överallt där han har varit..

näe, låt oss belgare vara, så länge vi är ostörda så sitter vi lugnt och stilla uppe i våra berg och filar på planer över hur man ska kunna ta över europa på bästa möjliga sätt, kanske genom att banka övriga länder blå och gul?

2008-05-10 @ 20:16:10
Postat av: Olga Warrior

Kakan har fult hår. Han är krullig. Det är bara så töntigt och omanligt och inbjuder till mobbning.

Men cred för bloggen. Den ska följas med glädje och whiskey.

2008-05-20 @ 20:51:09
Postat av: Olga Warrior

Eller var det jesus med det fula krulliga håret?

Nåväl.

2008-05-20 @ 20:51:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0