- Kaka, någon?

Det är hög tid att berätta lite om de mystiska män som lägger ned sin dyrbara fritid för att skriva denna blogg.
På grund av säkerhetsskäl kan vi inte gå ut med riktiga namn, men ni känner oss som Kakan och Jesus. Vilket ni kommer att fortsätta med. Men vad är Kakans favoritgodis och hur många tyskar har Jesus spottat på?


Jag tänkte beskriva min käre kollega Kakan lite närmare. Kakan är en vältränad och vacker ung man. Han har blivigt uppraggad av en modellagentur, för att understryka det goda utseendet, vilket förövrigt inträffade vid ett stockholmderby förra hösten (AIK-DIF 1-1).
Hursomhelst är Kakan överdrivet intresserad av dansfilmer på youtube, fotboll och att samla på sig diverse tomtenissar. Vilket är något underligt, men det är olikheterna som gör oss intressanta.
Han har ett fantastiskt sinne för humor som grundar sig på syrlig sarkasm och en del könsord.

På fotbollsplanen har han en spelstil som likar en älg på sommarbete D.v.s. en bollhållande ytterback med fart under dojorna. Den kommande säsongen spås att bli Kakans genombrott, han har äntligen hittat rätt i klubben.
image41

Den mystiske Kakan i det vackra solskenet.

/ Jesus - din vän i mörkret

Kommentarer
Postat av: Jenny

Åh, den där killen var fett snygg. Kolla kroppen asså, han borde ju bli modell! Ser man ut så där har man verkligen rätt att tycka andra är fula! :)

Puss på Kakan (K)

2008-05-16 @ 09:18:29
Postat av: Olga Warrior

Modell????

Killen har lika stora bröstmuskler som en 12 årig hockeyspelare.
Jag hade skämts med den fula kroppen.

2008-05-20 @ 20:12:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0