Amore per Amauri

Killen på bilden heter Carvalho Amauri, är 29 år och kommer från Brasilien. Han är dessutom utrustad med en extraordinärt ful frisyr.
I dagarna blev denne anfallsbjässe värvad till Juventus från Palermo där han har lirat boll de senaste två åren. Amauri är en grym striker. Både tung och teknisk och fungerade perfekt som primapunti i Palermos 4-3-3. En jämförelse till en mer känd spelare är Didier Drogba, säger många. Men eftersom att bloggen heter fulafotbollsspelare ska vi inte hylla fotbollsspelare, vi ska självklart såga dem. Den här gången är det Amauris frisyr som ska få sig en rejäl luggslitning.

image90

Amauri med Palermo-tröjan på den vackra Renzo Barbera -stadion.

Egentligen är ju killen rätt het. Solbränd, vältränad och utan hemska gener vad gäller ansiktsdrag och så vidare. Dock är hans frisyr vedervärdig, den är miserabel och den ser kort och gott förjävlig ut. Hårskallen är ju nån slags förlängd pottfrilla (kanske dom satt en vas över skallen och sedan tog kökskniven för att slica av de överflödiga hårtussarna?). Modet på Amauris frisyr stämmer väl överens med det som gällde på medeltiden. Inte utan anledning han är känd som "mannen med medeltidsfrisyren" bland de svenska Palermofansen.
Frisyren kan emellertid fungera som en slags fågelskrämma för motståndarna. Amauri säger, likt Marsellus Wallace i Pulp Fiction: I'm gonna get midieval on your ass. Då de som sett Pulp Fiction vet jag som händer strax efter den legendariska frasen borde bli rädda, och ifall Amauri skulle yttra de orden i kombination med hans groteska frisyr så skulle väl dom flesta skita knäckebröd, för att uttala det milt. Hos mig skulle det frambringa samma rädsla som den gången Martin Timell jagade mig längs Hötorget med ett par handbojor och en tub vaselin i händerna, dvs att jag skulle bli riktigt jävla rädd.

Kommentarer
Postat av: Sanna

Ha en fin kväll:)

2008-05-31 @ 22:14:52
URL: http://sannawiberg.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0