Andrés Iniesta - Spaniens blekaste man

image40

Denne lille herre är förmodligen Spaniens nya ledare, och redan nu en världsstjärna trots sin ringa ålder. Han har vunnit CL, La Liga och är en av Barcelonas viktigaste spelare. Men sådana bedrifter bleknar ju i jämförelse med det faktum att han är kritvit i fejan.

Andres Iniesta - världens bäste innermittfältare? Åtminstone La Ligas tillsammans med Villarreals Marcos Senna. Denne kille har sjuk potential och är en riktigt fin lirare, men hans utseende är ett mysterium.
Jag har många gånger tidigare tagit upp saker som inte är som de borde. Senast igår var det en blond italienare som jag jämförde med en brödrost i arslet, helt enkelt inte som det borde vara. Andres Iniesta är också en sådan man. Han är spanjor och fyller många av de förutfattade meningarna som finns om spanjorer: Han är kortväxt, mörkhårig, har fin teknik och hans älsklingsmat är förmodligen tapas och favoritdansen flamenco. Men han är ju blekare än en skotte, den gode Andres. Killen skulle ju tamefan kunna lysa upp en dödsrockarfest mitt i natten bara genom sin uppenbarelse och sin hy. Fatta vilket partytrick att ha självlysande hy. Han kanske drar den på Barcelonas julfester medan Puyol halsar absint, Bojan dricker välling och Ronaldinho röker på. Gudjohnsen springer förmodligen omkring och ollar folk i ansiktet.

Övriga iakttagelser under helgen:

- Man U mästare. Vilka jävla rövhål.
- Rajalakso valde att kalla domaren för "fittdomare" efter att ha blvit utvisad i Djurgårdens match mot Kalmar. Tycker idrottsmännen är alldeles för okreativa i sina skällsord. Alltid kuk eller fitta. Varför inte prova nyare och roligare uttryck som "anus-exem" eller "ditt jävla spymedel" eller en gammal hederlig "fåntratt"?
- Villarreal är klara som tvåa i La Liga, stort! El Submarino Amarillo es subcampeones!

// Kakan

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0