Baiocco - den tunnhårige och blonde italienaren

image38

Denne oerhört fula herre lirar i Catania. Då mitt favorilag i Italien är Palermo (det vackra rosa-svarta laget från Sicilien) så hyser jag inte alltför varma känslor för Davide Baiocco då han som tidigare nämnt spelar i Siciliens lite äckligare lag - Catania.
Jag har tidigare tagit upp det faktum att det är rätt kul med saker som inte är som de borde, rätt läskigt är det också, tänk typ en brödrost i arslet - det är kanske inte så jävla kul och verkligen inte som det borde. Läser ni bloggen och är en veteran så kanske ni minns hur jag tog upp Sergio - den rödhårige spanjoren, först av alla här på FulaFotbollsspelare. En rödhårig spanjor går väl att likna vid en brödrost i arslet, inte som det ska vara. Precis som med Sergio är Baioccos utseende inte som det bör vara.

Fel nr 1: Han är ju tamejfan ful! Italienare är ju snygga, det vet ju alla.
Fel nr 2: Han är blond, och dessutom tunnhårig. En Italienare ska ju ha mörkt olivindränkt hår och framförallt ska det finnas hår kvar. Gärna så det räcker och blir över och väller fram mellan skojrtknapparna. Men nej, inte på Baiocco.
Fel nr 3: Man förväntar sig ju ändå att italienare ska spela elegant, men denne mittfältsterrier raserar ju den fina fördomen illa kvickt. Darren Fletcher framstår ju som rena tekniska och eleganta virtuosen i jämförelse. Tråkigt för Baiocco, men kul för Fletcher som kanske finner nån slags tröst efter att ha oturen att lira i Man U och dessutom vara en ful skotte.

Rosonero per sempre!

// Kakan

Kommentarer
Postat av: Ayla

Här ser man någon som har nischat sin blogg i alla fall;)

2008-05-10 @ 16:20:05
URL: http://aayla.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0