Dansk dynamit

image46 image47

Grönkjaer
                                                                Gravesen skämmer ut sig... som vanligt

Det är bara att erkänna, ingen gillar väl egentligen danskar. Bröliga, gapiga och låter som om de har en klump med ojäst havegrynsgröt i munnen. Sen har de en förmåga att tro att de är jävligt bra på fotboll också, vilket de inte är då de missat två mästerskap i rad nu.
Ovanför mig ser vi lite utav de bästa som danskarna fått fram de senaste åren, vilket inte alls är speciellt bra. Jesper Grönkjaer platsade inte i Birmingham och flyttade hem till Köpenhamn. Gravesen värvades av någon outgrundlig anledning till Real Madrid där han sin vana trogen gjorde bort sig ordentligt för att sedan deporteras till Celtic och nöta bänk där.
Vi ser väl själva hur smart Grönjkaer verkar vara. Sen ger Gravesen ett praktexempel på hur illa danskar kan bete sig. Det är fan bara dom som tycker att det är kul att blotta sig ovanför en lagkompis skalle, kanske han ollade honom i ögat därefter? Sen verkar danskar ha en krälek till att förstöra fotbollsmatcher och slå svenska anfallare i magen också, men det är ju en helt annan historia. Jag låter bilderna på de här idioterna tala för sig själva.

// Kakan

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0