Hail Jesus! vol. 2

Då vi ständigt får höra att vi är fula, och att vi bara skriver om fula fotbollsspelare för att vi själva är så jävla fula, så tänkte jag ta och krossa de felaktiga påståendena. Här ska jag återigen komma min kollega Jesus närmare inpå livet.

Jesus gillar knark, fjällresor med andras mammor och trassliga kärleksrelationer fick vi veta i mitt förra inlägg.
Men visste ni att han även gillar isländsk musik och att hans favoritlag bär blårandiga tröjor?
Jesus växte upp i södra Afrika och var mer berest än del flesta andra redan vid tre års ålder. Just hans tidiga Afrika-vistelse har gjort att han går under epitetet Krull-Tarzan bland vi som känner honom väl. Efter en tids omkringflyttande i Sverige slog sig Jesus och hans stora familj ner i den stad där de fortfarande lever och frodas. Jesus har även ett otroligt sinne för humor som ni säkert har märkt i alla klassiska inlägg som flödat omkring här på bloggen.
Och nej, Jesus är inte ful. Han blv utsedd till sin högstadieskolas snyggaste kille, och beskrivs lite grann som skolans hunk när han nu spatserar runt på gymnasiet. Så snälla belackare, tror ni att vi är fula som skriver om fula fotbollsspelare så kan ni lägga ner. Förmodligen beror det mer att ni känner er träffade.

Men hur känner egentligen Jesus och Kakan varandra? Har vänskapen vuxit fram genom det gemensamma intresset för fotboll eller är det de långa "fisketurerna" tillsammans som format vänskapen?
Det är en text för nästa inlägg...

image73

Jesus syns till höger på denna bild, sittandes med en kvinnlig varelse. Hans utseende kan alltså inte vara alltför pjåkigt!


// Kakan

Kommentarer
Postat av: Anonym

för fula för att publicera en bild där man ser ansiktet framifrån.

2008-05-22 @ 16:32:08
Postat av: Könsordsspecialisten

Jesus..

Hunken som bolmar cigg mer än de forntida (p)inka indianerna!
Själv skulle jag nog valt ordet skunk iställer för hunk när man talar om vår hängpungs Jesus.

Eller tuggar jag på fel Kaka nu? :)

2008-05-22 @ 16:32:40
Postat av: yepp

SÅ JÄVLA FUUL!
TACK FÖR ATT DU INTE VÄNDE DIG OM!

2008-05-22 @ 16:35:14
Postat av: eliin

Asså jag längtar tills jag får se era ansikten! Jesus verkar ha en skitsnygg kropp bakifrån :] Ni andra är bara avundsjuka på att ni inte är snygga!

2008-05-25 @ 18:32:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0