Kennedys frisyr vs. mordet på Kennedy - två jämlika mysterium?

Lagerbäck valde oväntat nog att starta med Kennedy Bakiricioglu på topp i matchen mot Slovenien. Kul för Kennedy som haft en jobbig vår i Ajax.
Dock tror jag att Lagerbäck valde honom på andra grunder än just hans förmåga eller spelsugenhet. Självklart ska Sveriges fulaste frisyr ha en plats i en svensk startelva.
Stackars Kennedy är tunnhårig och ingen klandrar honom för det, det är ju naturligt liksom. Men det mest logiska vid en markant frånvaro av hår är att man rakar av det lilla som är kvar, men inte Kennedy. Han väljer lite desperat att föröska hålla kvar vid det tunna fjuniga lagret som fortfarande finns kvar på hans hjässa. Om ex-bajaren ska behålla håret får han väl för fan skaffa hårväxningsmedel eller något. Hans frisyr når lika mystiska nivåer som Donald Trumps, och kanske till och emd mordet på sin namne.
Dessutom har han i år blivit petad av Dennis Rommedahl i Ajax, något som är jävligt pinsamt i sig. Ingen vill väl vara sämre än en dansk liksom. Hoppas dock att Lagerbäck tar sitt förnuft tillfånga och väljer bort tråk-Alexandersson och stoppar in Kennedy i truppen igen, hans frilla förtjänar att visas upp i EM!

image82

Kärlek och vodka // Kakan

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0