Manchester United?

Kakan har hamnat i hetluften tack vare sina uttalanden om CL-finalen och Man U. Trevligt tycker jag.
Med kommentarerna alla United-fans har skrivigt kan jag konstatera att de representerar sitt lag ganska bra.
Talanglösa, tjatiga, uppkäftiga och självupptagna.
Nedan följer ett snabbt utplock av kommentarer efter Kakans inlägg om CL-finalen.

"TA SJÄLVMORD, KLARAR DU INTE AV ATT BÄSTA LAGET VANN?!?!?!?!?"
- Yepp


Mycket märklig kommentar. Jag hatar både Chelsea och Man U ganska jämnbördigt. Objektivt kan jag konstatera att Chelsea var bättre i större delar av matchen. Tevez hade några lägen, men andra halvlek var Chelseas.

"Dessutom har de världens bästa spelare (Ronaldo)"
- Anonym


Kommentaren talar för sig själv.

"hahahaha, du är visst en jevla emo tönt!! speciellt eftersom du hå´ller på chelsea... blev så fucking glad när united vann mot pisslaget chelsea!! hehehe klassisk kamp där dom goda besegra dom onda!!"
- Boffe

Återigen har United-fansen bevisat vad jag försöker säga.

"10 mot 1 att du är fulast av alla!"
- Kalle

image76
- United, Ronaldo ramlar på luften.

/ Jesus

Kommentarer
Postat av: victor

42mål på en säsong, vinner skytteligan i CL som offensiv mittfältare... säger en hel del då? Ingen vettig person kan säga att han inte är världens bästa fotbolls spelare!Jag vill ha ett sjukt bra argument till att inte skulle vara det...
"Chelsea hade andra halvlek" Svar JA! Men titta på uniteds första halvlek en gång till och du kommer att se att United var ÄNNU bättre i första än vad Chelsea var i andra. Övertiden var jämn, absolut.
Boll innehavet efter 90minuter: 58%-42% till uniteds fördel. Kolla även på målchanser, Tevez x2, Giggs, Carrick?
United är värdiga vinnare!

Glory, Glory Man United!

2008-05-24 @ 20:03:35
Postat av: huh.....

sämsta bloggen jag någonsin läst. den bara ser ner på allting och är negativ. Har ni inget roligt och säga så kan ni vara tysta.

Ja, jag är ett United fan. Och det märks ju tydligt att ni hatar United och gillar Chelsea (fast det nekas). Då kommer frågan: Hur fan kan man gilla Chelsea???? För några år sedan var de kassa och hade bara Zola och nu köper de ju till sig ett lag. Hur fan kan man gilla ett KÖPELAG som Chelsea?!?! Blanda inte sport och pengar......

2008-05-24 @ 23:12:57
Postat av: Kakan

huh...//

Om vi säger att vi inte gillar Chelsea så gillar vi dem antagligen inte. Dra inte några egna slutsatser om att vi ska blanda ihop sport och pengar... United är väl förövrigt inte det bästa exemplet på ett lag som är uppbyggt bara från egna akademier heller?
Tevez, Rooney, Ronaldo, Carrick är era fyra viktigaste och de är alla fostrade utanför Uniteds akademi. Lägg till alla era andra icke-engelska spelare så är det inte speciellt många kvar.

2008-05-25 @ 15:18:14
Postat av: José

Äh hååll käften på er! Den bloggen är ju det bästa som finns! Ni Unitedsupportar klarar inte av att alla inte gillar er. Viva Jesus y Kakan!

2008-05-25 @ 18:31:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0