Merseysides skönheter - Andy Johnson

Många av de allra fulaste fotbollsspelarna spelar sin kliubbagsfotboll i Liverpool. Stadens två lag innehåller ansikten som inte ens dess egna mödrar skulle älska, ty några utav spelarna i Everton och Liverpool är utav de allra groteskaste utseendesformer. Först ut att presenteras är det blåa lagets målkung -  Andy Johnson.

image77image78

Killen lirar striker och har gjort det ganska bra, har till och med varit uppe och nosat på det engelska landslaget, även om det inte är någon större bedrift nuförtiden.

Vad som förundrar mig mer är hans oerhört obehagliga ansiktsuttryck. Notera bara likheten mellan Andy och Lord Voldemort häruppe. Inte konstigt att han kan göra många mål, det är ju bara att skrämma iväg motståndarna med sitt omrliknande utseende. Konstigt att de gav rollen som Voldemort till Ralph Fiennes. Hade de gett rollen till Andy hade de sparat in en massa pengar i smink och förklädnadskostnader, då Everton-liraren egentligen bara behöver ta på sig en mörk morgonrock för skrämma livet ur små 11-åriga Harry Potter-fantaster världen över.
Det finns en grupp på Facebook som heter "If Jake Gyllenhaal touched me, I would probalby poop my pants". Well, när jag ser Andy Johnson så kanske ni förstår vilken slags grupp på Facebook jag vill starta.

Tills vidare ser vi fram emot att slippa Andy och hans engelska kamrater i EM i sommar. Hoppas bara Andy väljer att hålla sin ormtunga innaför käften och att han inte kastar dödsbesvärjelser över oskylidga små barn. Nej just det fan, det är ju Kalac som gör sånt!

image79

"If Andy Johnson touched me, I would probably call Daniel Radcliffe so that he can save me, and then I would get so fucking scared of myself that I'm actually calling the worst actor of all time on my own free will, and then I would probably poop my pants"

Kommentarer
Postat av: Robin

Hahaha fan vilken rolig blogg! Håller fett med om att United är kassa också :D

2008-05-25 @ 18:29:58
Postat av: Petra

Fan, ni skriver ju typ bra. Jag är imponerad, på riktigt!

2008-05-25 @ 20:44:07
URL: http://shockwaves.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0