Rysk disciplin och fulla britter - laddat för fest!

Moskvapolisen har bestämt sig, det ska inte bli något bråk i samband med morgondagens Champions League-final.

Lösningen: bura in alla fans.

Tänk om det alltid vore så här enkelt att lösa problem. Finns det riskt till bråk? Bura in de inblandade!
Eftersom jag helt saknar sympati för både Chelsea och Man U - fans, tycker jag det här är hysteriskt roligt!
Hade jag varit supporter till något av lagen hade min reaktion utformat sig annorlunda.

Fansen ska transporteras till "inhägnade läger" i väntan på matchen. Spännande. Detta har tydligen används förut, men aldrig under denna säkerhetsgrad.
Man kan läsa följande i aftonbladets artikel: Vid ett tillfälle­ hölls 5 000 fans inhägnade i över tre timmar med tillgång till endast två toaletter. Men den ryska polisen hävdar att det är "för deras egen säkerhet"
- Härligt säger jag.

image68
- Rysk disciplin mot packade United-fans?

/ Jesus

Kommentarer
Postat av: Daniel

Roligt. Kanske detta är svar varför inte zenit anhängare inte fick komma till England utan visum. Det kan jämföras med att att vänta 3-4 timmar utanför engelska ambassaden för att få sitt visum. Och där lär inte vara flera än 2 toaletter hehehe, om det ens finns. Men i alla fall. Vill de se eller uppleva megastaden Moskva ska de söka turistvisum, och det lär de flesta knappas få, vet med erfarenhet hur svårt och dyrt det kan vara.
Rysk polis sade att de vill inte se packade engelska män vandra runt i moskva utan visum eller legala papper, eftersom de kan missa planet, minst sagt!!. Relationen mellan länderna är inte så goda, och jag kan säga engelsmänn, speciellt de fullpackade puckos, är inte alls populära bland ryssarna så det är bättre att de stänger in dem. Att hålla kontroll på 50000 packade skrikande engelsmän i en 18 millionens stad(registrerade+ej registrerade) där det tar 3 timmar att ta sig från en del av staden till något annat , är små potatis, de 50000 är att jämföra med när halmstad fansen besöker stockholm. :D
Att vissa lite disciplin till de bortskämda engelsmän är precis vad de behöver. Nästa gång de ska ute i Europa och förstöra andra länder och slåss ska de tänka på rysk polis.

2008-05-21 @ 07:38:44
Postat av: Jesus

Kunde knappt ha sagt det bättre själv Daniel.
Ryssarna har det rätta vapnet mot skrikika och fulla engelsmän, nämligen disciplin.

Fred på jorden! / Jesus

2008-05-21 @ 10:18:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0