Antonio Cassano - Italiens eget Scarface

Igår presenterades den Italienska EM-truppen. Den innehåller både de gamla stjärnorna Del Piero, Pirlo, Gattuso och Cannavaro, men också nyare bekantskaper som Quagliarella, Di Natale och Aquilani. Alla spelare är egentligen stora stjärnor så det är ingen idé att haka upp sig på hur bra truppen är.

Mer förvånande är att Antonio Cassano är med. Killen är kanske den i världen som haft mest talang men slösat bort den med dåligt beteende och festkvällar istället för fotbollsträning. Han slog igenom stort i Roma där han var suverän i början av 2000-talet. Sedan började tjafset. Efter bråk med Roma flyttade han till Real Madrid som återigen visade upp sin inkompetens vad gäller inköp av spelare. Cassano var överviktig när han kom och fick aldrig tillfälle att banta ner sig genom fotbollsspelande eftersom han hellre svingade sina lurviga på valfritt uteställe. Den här säsongen har han varit utlånad till Sampdoria i Serie A, och visst har han varit bra men inte överdrivet bra. Jämförelsevis med en sådan som Giuseppe Rossi eller Rafaele Palladino så står sig Cassno blekt i jämförelse.

Cassano är heller ingen vacker man. Han krossar återigen den fina fördomen om att italienare ska vara snygga. Tidigare har jag skrivit om den oerhört fule Baiocco här på FulaFotbollsspelare, en annan italienare som drar ner det annars så höga snyggsnittet i Da Vincis hemland.
Ansiktet är ärrigt och han ger ett allmänt korkat intryck. Ett ansikte bara en mor kan älska.

image69image70

Cassano visar sin ilska på sitt eget sätt. Sedan ler han ett horribelt leende här nedan.


// Kakan

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0